Ljusdesign Stockholm

RING OSS -

Elektriker

Med lång och gedigen erfarenhet kan vi designa lösningar och tillhandahålla tjänster inom allt vad gäller el, belysning och ljusdesign i Stockholm. Vi kan dessutom skryta med att våra elektriker är de bäst utbildade i Sverige. Vad kan vi göra för er? Kontakta oss idag!

Elektriker i Stockholm

Våra medarbetare tillika elektriker i Stockholm är experter på det de gör! Vi har nämligen för tradition att göra våra kunder nöjda. Faktum är att vi aldrig lämnar några kunder missnöjda. Något vi står fast vid och lovar att upprättahålla. Detta med hjälp av landets bäst utbildade elektriker. Vi bygger nämligen vår kunskap på bra utbildning och fortlöpande vidareutbildning, för att kunna erbjuda er högkvalitativa tjänster inom allt vad gäller el. Med det sagt är vi skickliga som få och innehar självklart specialkompetens inom området.

Mer än bara ljusdesign

Utöver ljusdesign, utför vi även alla typer av elarbeten, oavsett om det gäller installationer, projektering eller styrsystem. Dessutom utför vi besiktning av elanläggningnar och kan hjälpa er med både energieffektivisering och energioptimering. 

Några tjänster våra elektriker kan bistå er med:

  • Elarbeten
  • Elinstallationer
  • Ellösningar
  • Drift
  • Skötsel
  • Service
  • Montering

Med tanke på att våra elektriker i Stockholm är specialister på området, håller vi även i ljusutbildningar och utbildar ljuskonsulter. Med andra ord hjälper vi er med allt inom el, belysning och ljusdesign i Stockholm!

Vi bistår både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med vår expertis inom ljusdesign i Stockholm. Dessutom tar vi hand om ert projekt från idé till genomförande, om så önskas. Med vår dokumenterade erfarenhet är ni i trygga händer!


[email protected]


Ljusdesign

Elektriker


logo-image

Om Oss

Med landets bäst utbildade elektriker levererar vi skräddarsydda lösningar inom allt vad gäller el och belysning, med specialisering på ljusdesign i Stockholm. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Org nr:

Tel:

Hitta hit