Ljusdesign Stockholm

RING OSS - 08-124 202 56

Ljusdesign

Med specialisering på ljusdesign i Stockholm, kan vi skapa magi i allt vi gör! Oavsett om ni önskar hjälp med belysning i er bostad eller på er restaurang, som här!

Vi kan ljusdesign i Stockholm! På så sätt kan vi också bistå med vår expertis vid alla typer av arbeten inom el och belysning. Med modern teknik och kunskapen om det senaste levererar vi kvalitativa elinstallationer inom ljusdesign. Kontakta oss idag!

Ljusdesign Stockholm

Med specialisering på ljusdesign, kan vi skapa magi i allt vi gör! Oavsett om ni önskar hjälp med belysning i er bostad, på terassen, uteplatsen eller innergården. Vi hjälper nämligen både privatpersoner och företagskunder såväl som bostadsrättföreningar. Därtill även restauranger och hotell.

Alla våra medarbetare har en stor passion för ljuset! Därför kan vi också lova er att ni är i trygga händer när ni anlitar oss. Har ni ett uppdrag inom ljusdesign i Stockholm för oss? Då ser vi fram emot att höra från er. Vi arbetar ständigt med att göra allt för att inte bara tillgodose era behov, utan även överträffa era förväntningar.

Vi sätter ljusdesign på kartan

Som en ledande aktör inom ljusdesign har vi fått möjligheten att installera och projektera Stockholms främsta hotell, restauranger och butiker. Något vi är väldigt stolta över! Med det sagt är vi också helt övertygade om att våra referenser talar för sig själva.
Vi har bl.a hjälpt till med ljusarkitektur på dessa ställen:
  • Miss Clara Hotel
  • Watson's Bar, Rival
  • NOI by Nobis Hotel
  • Blique by Nobis Hotel
  • Rodebjer Flagship Store

Vi erbjuder högkvalitativa lösningar inom ljusdesign i Stockholm, som här på innegården av Blique by Nobis i Stockholm.Ljusdesign på innergården av Blique by Nobis, Stockholm.

Vi är verksamma i och utgår från Stockholm med dess kranskommuner, men vi kan även hjälpa er ute i Stockholms skärgård. Hur kan vi hjälpa just er? Kontakta oss så berättar vi mer!

Elektro J. Shields AB


Lidvägen 21
135 54 Tyresö

08-124 202 56

[javascript protected email address]

556895-3110


Ljusdesign

Elektriker


logo-image

Om Oss

Med landets bäst utbildade elektriker levererar vi skräddarsydda lösningar inom allt vad gäller el och belysning, med specialisering på ljusdesign i Stockholm. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Elektro J. Shields AB

Org nr: 556895-3110
Lidvägen 21
135 54 Tyresö
Tel: 08-124 202 56

Hitta hit