Ljusdesign Stockholm

RING OSS -

Om oss

Välkommen till er ljusspecialist! Vi erbjuder nämligen skräddarsydda lösningar inom allt vad gäller el och belysning, med specialisering på ljusdesign i Stockholm. Vad kan vi göra för er?

Kontakta oss – vi hjälper er med allt ifrån installation och programmering till service och montering. Behöver ni hjälp med ljusdesign i Stockholm? Då är ni i trygga händer! 

Ljusdesign Stockholm

Vi designar lösningar och bistår med vår expertis vid alla arbeten inom el med fokus på belysning. Vårt mål, i alla arbeten vi uträttar, är dessutom att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Hur gör vi det då, kanske du undrar nu? Med modern teknik, specialkompetens på området och gedigen kunskap om det senaste inom ljusdesign i Stockholm. Vi kan belysning och alla av oss har en stor passion för ljuset. Något som vi syns i allt vi gör!

Vi sprider ljus och välmående

En del jobb är roligare än andra och vi älskar det vi gör. Vi har nämligen förmånen att få jobba med de mest utmanande av projekt, vilka kan handla om allt från att projektera och installera Stockholms bästa hotell och restauranger till att bistå en bostadsrättsförening med ljussättning av en innergård. Självklart utför vi även alla sorts ellösningar åt privatpersoner likaså! Har ni ett projekt för oss? Då är ni hjärtligt välkomna att höra av er. Hjälp oss att sprida ljus, och därmed vålmående!

Hur kan vi hjälpa just er med ljusdesign i Stockholm?

Belysningen gör hela skillnaden

Alltför många blundar för det absolut mest kostnadseffektiva sättet att ge nytt liv åt en lägenhet, villa, restaurang eller hotell. Belysningen och den känsla som den kan förmedla, gör nämligen hela skillnaden. Därför hjälper vi er att öppna ögonen! Kontakta oss för ljusdesign i Stockholm.

Våra tjänster inom el och belysning är bl.a:

  • Installation
  • Programmering
  • Fasad- och ledbelysning
  • Projektering
  • Integrerade ljuslösningar
  • Montering
  • Ljussättning

Vi designar ljuslösningar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom allt vad gäller el, belysning och ljusdesign i Stockholm. Er önskan är vår lag! Kontakta oss idag.


[email protected]


Ljusdesign

Elektriker


logo-image

Om Oss

Med landets bäst utbildade elektriker levererar vi skräddarsydda lösningar inom allt vad gäller el och belysning, med specialisering på ljusdesign i Stockholm. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Org nr:

Tel:

Hitta hit